Anbefalinger

ANBEFALINGER FRA KLIENTER

Kvinde, 42 år


“Jeg er så taknemmelig over det forløb, jeg har været igennem hos Benthe. Hun lytter, er nærværende og skaber et trygt rum, der gav mig ro til at sætte ord på mine følelser. Nu har jeg lært at bruge tankefelt terapi. Det har været en kæmpe gave."

Kvinde, 55 år


“Kære Benthe. Ønsker dig og din familie en glædelig jul og et lykkeligt nytår. Tænker stadig meget på, hvor meget du har betydet for mig. Jeg har det stadig meget bedre, og hver dag er med pil opad. Knus M

Marianne Wolff,  62 år 


Jeg har i flere år døjet med dårligt knæ, som forhindre mig i at være aktiv med yoga og fitness, som jeg ellers har været meget glad for.

I sundhedssystemet har jeg været igennem CT skanning og fysioterapi, og eneste løsning umiddelbart var at få en binyrebark indsprøjtning, for at holde generne af et slidt knæ på afstand.Da jeg ikke syntes om den løsning, opsøgte jeg Benthe, for at få hjælp til at se mere hollistisk på min situation.

Benthe er både Metasundheds analytiker og Tankefelt terapeut, og hun var meget hurtig til at se, at jeg var låst fast i en situation, hvor jeg ikke rigtig ville rykke mig. Allerede efter første samtale og behandling var mine knæsmerter meget reducerede, men hvad vigtigere var, så fik jeg helt intuitivt lyst til at kaste mig ud i noget, som jeg egentlig havde afskrevet pga alder og knæ, nemlig crossfit udendørs træning. Hvis det er 10 år siden jeg sidst har været il den slag, så er det vist ikke overdrevet.

Anden behandling hos Benthe talte vi videre om fastlåsthed, grænsesætning og mange andre spændende ting og mine smerter omkring smerterne i knæet hænger helt klart sammen med dette. Jeg fik en tankefeltterapeutisk behandling, som baserede sig på at føle tryghed både i mig selv og overfor andre. Igen noget med grænsesætning. Jeg arbejder videre med min forståelse af min fastlåsthed og er i fortsat fuld gang med crossfit, som jeg nyder at gøre på mit niveau, med en ny forståelse, for egne grænser og muligheder.

Tak Benthe:)

Mor og teenager


Grunden til at vi opsøgte Benthe, var fordi X følte stress og havde mange bekymringer. Det opstår som en blanding af ensomhed og uoverskuelighed og for lange dage.
Præget af lange skoledag samtidig med en fyldt fritidskalender. Har X svært ved at vælge aktivitet fra, da alt er spændende.
Giver sig udslag i tristhed, bliver indelukket og ked af det og magter ikke at komme i skole.
Men allerede efter et par behandlinger hos Benthe vender denne udviking sig og X er tilbage i skolen igen.

 Ved vores første besøg hos Benthe var det med lidt skepsis om behandlingen kunne hjælpe.
 Men allerede efter en time med TFT sammen med Benthe var der et positivt resultat. Dette kunne mærkes med mere overskud og glæde i hverdagen.
 Man bliver meget træt efter en behandling - så det er vigtigt med en god søvn.
Efter 5.gang terapi med Benthe, er dagene meget mere overskuelige og tingene der før var umulige er nu blevet lettere at overkomme.
En kæmpe anbefaling fra os som mærker store forandringer på kort tid.

Kvinde midt i 50érne

Jeg har de varmeste anbefalinger til Benthe, og TFT som behandlingsform.

Der er ikke noget at være betænkelig over ved tankefelt behandling.

Jeg har været igennem et forløb med små personlige problemer.

Benthe har taget fat om mine problemer med stor kompetence.

Seancen foregår i al rolighed, og Benthe sørger for, at jeg kommer derfra med den største sindsro i hjertet & sjæl,

samt hun følger op på mig et par dage senere.

Man får jo lektier med hjem, men de er nemme at gå til, og de virker.

At være hos Benthe er den bedste gave jeg har givet mig selv i mange år.

Mand, 34 år

Jeg søgte hjælp hos Benthe i en svær periode af mit liv, hvor jeg var yderst stresset qua mit arbejde.


TFT og terapi hos Benthe hjalp mig akut, med at kunne få styr på mit liv igen.


Jeg har løbende fået hjælp som har sat mit liv tilbage på skinner.